NORMESAquesta activitat es realitza per equips formats per almenys dos excursionistes, socis de l’AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA "CATALUNYA"

Els participants en aquesta activitat hauran:
· D’omplir el formularis corresponents, facilitant totes les dades que es demanen.
· D’esser respectuosos amb el medi natural.
· D’adquirir el compromís en ferm de realitzar les etapes assignades seguint els camins senyalitzats i comunicar al centre de coordinació qualsevol problema o canvi en els plans acordats. Els uns depenem dels altre per aconseguir l’èxit del repte.
· De participar en aquells trams adients a la seva experiència i capacitat.
· D’anar equipats tècnicament i en la indumentària i preparats d’acord amb la dificultat dels trams que hagin de recórrer.
· De portar la documentació que se’ls faciliti en quant a fitxes GR, plànols, etc... i tot el necessari per poder realitzar les etapes assignades per orientar-se i informar-se dels possibles problemes tant de recorregut com climàtics.
· De consultar, via web de la FEEC, de l’ultima hora de possibles incidències o canvis temporals en els traçats dels GR.
· De, un cop acabats els trams assignats, omplir la fitxa resum on hi constaran entre d’altres els horaris realitzats, el temps, observacions sobre el traçat, i altres. També ens facilitaran de tres a sis fotos de cada etapa amb les sortides i arribades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada